6944903123 Κάτω Δαράτσο, Χανιά d.pafitis@yahoo.gr

 

 

 

ΥΔΡΟtech
Παφίτης Δημήτρης - Θέρμανση - Ύδρευση | Χανιά Κρήτης

Η ΥΔΡΟtech δραστηριοποιείται στο Κάτω Δαράτσο στα Χανιά, Κρήτης και αποτελεί έναν κορυφαίο παροχέα υπηρεσιών στον τομέα της θέρμανσης και των υδραυλικών από το 1999.

Οι υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρει ανταποκρίνονται σε μια ευρεία γκάμα αναγκών, καλύπτοντας τόσο τους ιδιωτικούς όσο και τους επαγγελματικούς χόρους.


Περισσότερα

 

 

 
 
 

Επισκευή  
Είτε για μια μικρή επισκευή είτε για μια μεγαλύτερη αναβάθμιση, είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε ότι το σύστημά σας λειτουργεί αποτελεσματικά.
 
 
 
 
 
 

Κατασκευή 
Αναλαμβάνουμε την πλήρη διαδικασία, από τον σχεδιασμό μέχρι την εγκατάσταση, εξασφαλίζοντας τη σωστή λειτουργία του συστήματος.
 
 
 
 
 
 

Εμπόριο
Η επιχείρησή μας είναι ένα αξιόπιστο μέρος για την αγορά εξοπλισμού και υλικών για τις ανάγκες θέρμανσης και υδραυλικής σας.
 
 
 

 

 

Θέρμανση

Θέρμανση

Η θέρμανση αποτελεί απαραίτητη λειτουργία για τη διατήρηση της ζεστασιάς. Στην εταιρεία μας Ydrotech προσφέρουμε μια ποικιλία λύσεων που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε πελάτη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Υδραυλικά

Υδραυλικά

Στην κατηγορία υδραυλικών ειδών και υλικών, η Ydrotech προσφέρει προϊόντα που αφορούν στα υδραυλικά συστήματα και τα αναγκαία υλικά για τις εγκαταστάσεις ύδρευσης και αποχέτευσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ηλιακοί Θερμοσίφωνες

Ηλιακοί Θερμοσίφωνες

Η Ydrotech παρέχει εγκατάσταση και συντήρηση ηλιακών θερμοσιφώνων, εξοικονομώντας ενέργεια και μειώνοντας το κόστος της θέρμανσης του νερού με φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φωτογραφίες

Φωτογραφίες

Κατανοούμε τις μοναδικές ανάγκες του κάθε πελάτη μας και προτείνουμε προσαρμοσμένες λύσεις που ταιριάζουν ακριβώς στις απαιτήσεις τους. Δείτε κάποιες φωτογραφίες από τις δουλειές μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επικοινωνία

Επικοινωνία

H Ydrotech αποτελεί αξιόπιστο εταίρο για κάθε πελάτη που αναζητά αξιόπιστες και προηγμένες λύσεις στον τομέα της θέρμανσης και της ύδρευσης. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα ανταποκριθούμε το συντομότερο δυνατό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ