6944903123 Κάτω Δαράτσο, Χανιά d.pafitis@yahoo.gr
hero image

 

 

YDROTECH
Παφίτης Δημήτρης - Θέρμανση - Ύδρευση - Χανιά Κρήτης

Η θέρμανση αποτελεί καίρια πτυχή της άνετης ζωής μας. Σε κάθε σπίτι και επιχείρηση, η ικανοποιητική θέρμανση διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της φυσικής μας άνεσης και ευημερίας, είτε πρόκειται για τους πιο παγωμένους χειμερινούς μήνες είτε για τις δροσερές νύχτες του καλοκαιριού.

Η Ydrotech είναι εδώ για να σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο σύστημα για τις ανάγκες σας, να εγκατασταθεί με ασφάλεια και να σας παρέχει την εξαιρετική απόδοση που αξίζετε. Σε κάθε περίπτωση, η θέρμανση δεν αφορά μόνο την παροχή θερμότητας, αλλά και τη δημιουργία ενός ευχάριστου και υγιεινού περιβάλλοντος για την οικογένεια και τους εργαζόμενους σας.

 

 

Προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις που προσαρμόζονται ακριβώς στις απαιτήσεις σας.

Εγκατάσταση Θερμαντικών Συστημάτων

Συντήρηση και Επισκευή
 
Προμήθεια Θερμαντικών Εξαρτημάτων

Τοποθέτηση & Συντήρηση Κλιματισμού

 

 

 

ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
Στην σύγχρονη εποχή, η θέρμανση δεν είναι πλέον απλά μια πηγή ζεστασιάς, αλλά και ένας τρόπος εξοικονόμησης ενέργειας και προστασίας του περιβάλλοντος. Στην Υdrotech θα βρείτε:

 
Καύσιμα Στερεά
Κάρβουνα 
Καυσόξυλα
Πελλέτ
Σόμπες
Κληματισμός - Αντλίες Θέρμανσης
Τζάκια
Λέβιτες

 

 

 
 
 
 
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

Επιλέγοντας το κατάλληλο σύστημα θέρμανσης και τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εγκατάστασή του, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι θα απολαμβάνετε τη ζεστασιά και την άνεση στον χώρο σας, ενώ παράλληλα θα συμβάλετε στην προστασία του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση ενέργειας.
Επικοινωνήστε μαζί μας και θα ανταποκριθούμε το συντομότερο δυνατό.


Περισσότερα
 
 
 
 

 

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κατανοούμε τις μοναδικές ανάγκες του κάθε πελάτη μας και προτείνουμε προσαρμοσμένες λύσεις που ταιριάζουν ακριβώς στις απαιτήσεις τους.
Δείτε κάποιες φωτογραφίες από τις δουλειές μας.


Περισσότερα